Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 24 25
26 27 28 29 30 31  

Ügyfélfogadás / Opening Hours

Titkársági ügyfélfogadási rend:
Hétfő-Csütörtök (Monday-Thursday): 9:00 - 11:00, 13:30 - 15:30
Péntek (Friday): 9:00 - 11:00

Az iroda helye/ Office:

„L” oldal, földszint folyosó vége / Ground floor, „L” side of the building, end of the corridor

Épületfelelős: Fodor Katerina

E-mail: katerina.fodor(kukac)uni-corvinus(pont)hu

 

Üzemeltetés / Maintance 

A kollégium üzemeltetésével kapcsolatos észrevételeket, panaszokat a portán található Hibabejelentő füzetbe lehet beírni, vagy a titkárságon személyesen.

If you have a maintance problem in your room or on the floor, please inform to the reception or the office. 

Évközi kiköltözés 

A hallgatónak kiköltözése előtt írásban be kell jelentenie kiköltözési szándékát a titkárságon, majd a szükséges adminisztráció elintézéshez ügyfélfogadási időben személyesen fel kell keresnie azt. 

A jelentkezéskor megjelölt időtartam letelte előtt térítésmentesen kiköltözni (a férőhelyről lemondani) csak orvosi vagy egyéb igazolás alapján lehet, csak olyan esetekben, melyekre Rendkívüli Szociális támogatás is adható, illetve házasságkötés esetén. A lemondáshoz az igazoló dokumentum másolatát be kell csatolni, valamint annak eredetijét be kell bemutatni. Más esetekben az aktuális félév végéig időarányosan 50%-os havi kollégiumi térítési díj megfizetése kötelező, azzal a kitétellel, hogy a megkezdett hónapra vonatkozóan a díj 100%-a fizetendő. Ez alól kivételt képez a külföldi résztanulmányokat megkezdő hallgató. Ha a pályázó egy tanévre nyert elhelyezést, lemondás esetén a második félévre elveszti a férőhelyét, és térítési díj fizetésére ebben az időszakban nem kötelezhető. 

Ha a pályázó egy félévre nyert elhelyezést, vagy lemondott a második féléves kollégiumi ellátásról, de a tanév időbeosztása alapján meghatározott határidőig nem költözött ki a kollégiumból, a kollégiumi díj időarányos megfizetésére mindaddig kötelezett, míg a kollégiumi kiköltözéssel járó feladatait végre nem hajtja.

Ha a pályázó a kollégiumi felvételi eljárás során elhelyezést nyert, de a kollégiumba nem költözött be, egy havi kollégiumi térítési díj megfizetésére kötelezhető.

A tanulmányi évre (10 hónap) kért kollégiumi elhelyezést félévre (5 hónapra), illetve a félévre (5 hónap) kért kollégiumi elhelyezést tanulmányi évre (10 hónap) módosítani térítésmentesen lehet. Ehhez elektronikus vagy papír alapú kérelmet kell benyújtani az adott kollégiumi épület épületfelelős adminisztrátorának tárgyév december 15-ig.

Vendég szobafoglalás

A kollégiumban van lehetőség vendégszobák bérlésére. A rendelkezésre álló szobák:
- 2 x franciaágyas apartman( nappali+konyha+fürdőszoba+háló)

- 2 x kétágyas vendégszoba külön bejárattal, amelyek osztoznak a konyhán és a fürdőszobán

- 2x egy ágyas szoba külön bejárattal amelyek osztoznak a fürdőszobán

A szobák rendelkeznek internet elérhetőséggel valamint a nem egy ágyas szobák kábeltévével is. Ágyneműt és törölközőt biztosítunk.

 

 

Utolsó frissítés: 2019.01.10.