Május - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Kiköltözés és nyári kollégium tudnivalók 2017 / Moving out and summer dormitory 2017

Kiköltözés 2017

Kedves Hallgatók!

Az alábbi linken található form kitöltése minden bentlakó hallgató számára <u>kötelező</u> legkésőbb 2017.04.25-ig! A form kitöltése nagyon fontos számunkra az átköltözések lebonyolítása, nyári kollégiumi férőhelyek tervezése miatt, így kérjük szíves együttműködéseteket.

 

                                    Kiköltözési form

 

Kiköltözési időpontok:

 - Aki 2017.05.31-ig kiköltözik, júniusra nem kell kollégiumi díjat fizetnie

 - Aki 2017.06.18-ig kiköltözik, júniusra csak fél havi kollégiumi díjat kell fizetnie

 - Aki 2017.06.23-ig kiköltözik, júniusra csak 3/4 havi kollégiumi díjat kell fizetnie

 - Aki 2017.06.23. után költözik ki, teljes június havi kollégiumi díjat kell fizetnie

A formon megjelölt kiköltözési dátumot megelőzően is van lehetőség a kiköltözésre, a titkárság ügyfélfogadási idejében.

A kiválasztott időpontok módosítására <u>nem vagy csak rendkívül indokolt esetben</u> van lehetőség, amennyiben ezt előre jelzed a titkárság felé a kinizsi.kollegium.titkarsag@gmail.com email címen. Ha személyesen nem tudsz megjelenni, írj meghatalmazást egy ismerősödnek, aki eljár a nevedben. 

A kiköltözés a kiírt kollégiumi díj befizetése után (befizetés igazolásának bemutatásával) történhet meg, a be- és kiköltözési lap aláírásával, a belépőkártya leadásával a titkárságon, illetve kiköltözési napokon a portára kihelyezett adminisztráció során.

Kiemelten fontos, hogy az F3, F4, F5, F6 szinteken felújítási munkákat végeznek a nyár folyamán, a munkaterület átadására pedig 2017.06.18. után kerül sor. Azon hallgatók, akik ezeken a szinteken laknak és a területátadásig nem költöznek ki a kollégiumból, azoknak a fennmaradó időszakra ideiglenes szobában biztosítunk férőhelyet. Az érintett hallgatókat a pontos szobabeosztás elkészüléséről legkésőbb május utolsó hetében értesítjük.

A dolgaid összepakolása után a titkárságon kell jelezned kiköltözési szándékod. Ellenőrizni fogják a szobád tisztaságát. Amennyiben azt nem találják megfelelőnek, nem fogod visszakapni a belépőkártyád letéti díját. Kérünk, a kellemetlenségek elkerülése érdekében a szobát kitakarítva, a hűtőszekrényt leolvasztva hagyd magad után (kiemelten fontos ez a felújításra kerülő szinteken)!

Amennyiben 2017. június 30. után is benn szeretnél maradni a kollégiumban, kérjük, olvasd el a nyári kollégiummal kapcsolatos információkat lentebb. Minden esetben jelezned kell a június 30. utáni maradási szándékod, akkor is, ha azért szeretnél maradni, mert mesterszakon záróvizsgát teszel július elején.

Ha nem költözöl ki legkésőbb június 30-án, és nem nyertél felvételt a nyári kollégiumba sem, úgy a szobában hagyott értékeidet/ingóságaidat egy fényképekkel dokumentált jegyzőkönyv felvétele során összepakoljuk és a kollégium pincéjébe levisszük, melyért 3.500,- Ft különeljárási díjat számítunk fel. Az otthagyott értékekért felelősséget nem vállalunk!

FONTOS! Csak azoknak tudunk helyet biztosítani június 30. után, akik jelentkeztek a nyári kollégiumba!

 

 

Nyári kollégium 2017

Jelentkezési időszak:

 •  2017. április 12. 22:00 – 2017. április 28. 24:00

 Eredmény:

 2017. május 14-én a kollégium honlapján, illetve a portán lesz elérhető. <u>Azon hallgatóknak, akik felvételt nyertek a nyári kollégiumba, legkésőbb 2017. május 25-ig a titkárságra el kell juttatni az aláírt bérleti szerződést 2 példányban (a jelenleg bent lakó hallgatóknak is kötelező).</u> Amennyiben a megadott határidőig az aláírt szerződés nem kerül leadásra, a hallgató jelentkezését érvénytelennek tekintjük és a szabad férőhely újra kiosztásra kerül. (A szerződés minta feltöltésre kerül az eredményekkel együtt).

 • Jelentkezés térítésmentes visszamondására 2017. május 12. 12:00 óráig van lehetőség a kinizsikoli@gmail.com-ra küldött e-mailen. A további lemondás feltételeit, jelen kiírás, valamint  a bérleti szerződés tartalmazza.
 • Papíron, személyesen, telefonon, emailben vagy bármilyen más módon nem fogadunk el jelentkezést, illetve a jelentkezéssel kapcsolatos egyéb kérést.

  A nyári kollégium díja:

 • Kétágyas szobában 883 Ft/fő/nap; 26.500 Ft/fő/hó
 • Többágyas szobában 767 Ft /fő/nap; 23.000 Ft/fő/hó

 A nyári kollégiumi díj befizetése:

 • NEPTUN-on keresztül a szokásos módon kell majd teljesíteni a kötelezettséget az aktív jogviszonyú hallgatóknak. Nem BCE-s hallgatók esetében (végzett hallgatók is) a BCE által kiállított számla alapján történik a fizetés.
 • A díjfizetés határideje: a Neptunban / számlán jelzett időpont.
 • Internet díja a nyári időszak alatt: 2.500 Ft/hó, mely befizetésének módja és határideje a kollégiumi díjjal megegyezik. (A díj kiírása igénylés alapján történik, technikai probléma esetén kérjük, fordulj a rendszergazdához!)

A nyári kollégium szintjei:

 • L1-7., valamint F1-2. szintjei. (A szobaigényeket csak korlátozottan tudjuk figyelembe venni!)

Átköltözés ideje:

 • Belső átköltözés (a nyári kollégiumba felvételt nyert, és a tavaszi félévben is itt tartózkodó hallgatók részére):
  2017. június 17-18. (belső átköltözés esetén az épületfelelős koordinátornak be kell mutatni az átadott szobát) KIEMELTEN F3,F4,F5,F6 szinteken lakóktól kérjük, hogy tartsák be a határidőt! Amennyiben személyesen nem tud valaki jelen lenni, gondoskodjon meghatalmazottak útján történő átköltözéséről!
 • Beköltözés a jelenleg nem Kinizsiben lakó hallgatók számára: 2017. június 30. (8-17 óra között)
 • FIGYELEM! Nyári kollégium vége (azon hallgatók számára, akik nem nyertek felvételt az őszi tanulmányi félévre):                                         2017. augusztus 25.

Egyéb fontos információk:

 • A jelentkezési lapon minden Rád vonatkozó információt adj meg! Ha államvizsgázol, azt mindenképp jelöld meg akkor is, ha egyéb okból is kérsz nyári elhelyezést!
 • Amennyiben április 28-ig nem igényeltél nyári kollégiumot, de úgy alakul, hogy mégis szeretnél a nyár folyamán beköltözni, kérjük, töltsd ki a jelentkezési formot és e-mailben jelezd az utólagos kitöltést a kinizsikoli@gmail.com címen.
 • Szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben a beköltözés időpontjáig nem jelzed, hogy mégsem szeretnél az igényelt időszak teljes tartama alatt a kollégiumban maradni, az adott hónap nyári kollégiumi díjának 50%-át ez esetben is ki kell fizetned.
 • A más felsőoktatási intézmény hallgatója 30 napnál nem régebbi hallgatói jogviszony-igazolását is csatolni köteles a szerződéshez.              

Ha bármi kérdésed van a nyári kollégiummal kapcsolatban, keress minket a kinizsikoli@gmail.com email címen.

 Jelentkezni az alábbi linken található form kitöltésével lehet:

 

 Nyári kollégiumi jelentkezés 2017

 

Amennyiben a bármilyen problémád akadna a kitöltés során, azt a kinizsikoli@gmail.com-ra küldött e-mailben jelezheted.

 


 

Checkout process 2017

Dear Students,

Filling in the checkout form (on the following link) is obligatory to everyone, the deadline is 25th May, 2017! This is really important for us due to the planning of the preparation of the renovation and the summer dormitory too.

 

                                      Checkout form

 

Dates of checking out:

 - Everyone who will check out till 31st May 2017, won’t have to pay the dormitory fee for June.

 - Everyone who will check out till 18th June 2017, will have to pay half of the dormitory fee for June.

 - Everyone who will check out till 23rd June 2017, will have to pay three quarters of the dormitory fee for June.

- Everyone who will check out till 30th June 2017, will have to pay the whole dormitory fee for June.

You can check out from the dormitory before these dates, but in this case you have to inform and visit the secretariat during the opening hours as soon as possible.

After you filled in the form you can’t change the date, only in exceptional cases and you have to inform the secretariat immediately via email (kinizsi.kollegium.titkarsag(kukac)gmail(pont)com). If you can’t be here personally on one of the checking out days, please write an authorization letter for someone, who can manage the administration instead of you.

The administration procedure (at the secretariat or during the checking out days at the reception too) includes the followings: you have to prove that you have already payed all of your debts, you have to show that your room is in a proper condition, sign the checking-out paper and give back your entrance card.

Especially the residents of the F3, F4, F5 and F6 have to keep the deadlines and follow the instructions of the management. Students who are going to stay after 18th of June and live on floors F3-F6, they will have to move to an other room after this deadline. We will inform all of the students about the room schedule at last the end of May. 

Please come and get through the administration process right after you packed your belongings and cleaned your room. If the room is not in a proper condition you won’t get back your deposit. Please clean your fridge and turn it off (especially from F3 to F6 floors).  

If you have a state-exam, you have to fill in the summer dormitory application form as well. (choose the option created for the state-examinees).

If you won’t get accommodation for the summer dormitory or won't get through the administration process till 30th of June, the management of the dormitory will go to your room take some photos about your belongings and collect it and take it to the basement, and you have to pay 3500 HUF as a special process fee.  We do not take responsibility for your belongings what you have left behind.

IMPORTANT! After 30th of June nobody can stay in the dormitory, who hasn’t get accommodation for the summer dormitory.

Thank you for your cooperation.

 

Summer Dormitory 2017

Application period:

 •  12th of April, 2017. 12:00 – 28th of April 2017. 24:00

Results:

 • 14th May, 2017 on the website of the dormitory and at the reception with your NEPTUN Code.
 • Who applied successfully have to send his/her signed dormitory’s agreement (2 copies) at the secretariat till 25th of May. (It is obligatory for the current residents as well) If you won’t send your agreement to the secretariat till the deadline then your application will be denied and give the place for someone from the waiting list.
 • We will upload the agreement sample on the website with the results after that you have to send 2 printed copies till the given deadline.
 • You can cancel your application without any consequences till 12nd May, 2017 12:00, if you write an email to the kinizsikoli@gmail.com. If you miss the deadline, the cancellation rules will be valid according to the agreement and in this description.
 • The only way we accept the application via the summer dormitory form.

Dormitory fees on summer:

 • In room with 2 beds:  883 HUF/person/day; 26.500 HUF/person/month
 • In room with 3 or more than 3 beds: 767 HUF/person/day; 23.000 HUF/person/month

Payment of the dormitory fee:

 • Who has an active status on the CUB has to pay the fees via Neptun (except: SH students). Who has a passive status on the CUB (e.g. finished her/his studies) or he/she is a student in an other university will get an invoice from the CUB and need to make the payment via bank transfer.
 • You can check the deadline of the payment in the Neptun system / on the invoice.
 • Internet fee during the summer is: 2.500 HUF/month, the deadline of the payment it will be the same like for the dormitory fee. (We will write the fees based on your answers in the application, so if you have any kind of problem with the internet connection, please visit the system manager).

The following floors will be available on summer:

 • L1-7. and F1-2. floors. (We can handle room requests in a very limited way!)

Internal relocation dates:

 • Internal relocation (residents who live in the dormitory during spring semester and applied successfully on summer):
  17-18. of June, 2017 (before you start your internal relocation please contact with the dormitory administration to get confirmation to got to the other room and when you finished with the relocation, you need to show your previous room). Especially residents from F3, F4, F5, F6 would like to ask to keep the deadline. If you can’t be here on these dates please authorize (in written form) a person to make the relocation instead of you.
 • Check-in day for students who are not living in the Kinizsi dormitory currently: 30. June, 2017 (8-17)
 • Attention! The end of the summer dormitory (who wont’t be successful on the dormitory application to 2017/2018 I. semester): 25th August, 2017

Further important information:

 • Please fill in every part of the application form. If you are going to apply for the whole summer and you also have a final exam in this semester please give us a note in the application form.
 •  
 • If you haven’t applied for summer till 28th of April, 2017, you have to fill in the form and send an email about the missed deadline and application to the following email:  kinizsikoli@gmail.com .
 • If you do not  inform us about the cancellation in time, then you have to pay 50% of the summer dormitory fee for the requested period.
 • If you study at an other University, please attach a certificate about your education to the agreement (not older than 30 days).             

If you have any further question, please contact us: kinizsikoli@gmail.com .

You can find the application form here:

 

Application form for the Summer Dormitory 2017

 

If you have any kind of problem with the application form please write an email to the  following email address: kinizsikoli@gmail.com.

 


 

Nyári kollégium eredmények 2017 / Results of the Summer Dormitory application 2017

 

Neptun kód /
NEPTUN code:

Szobaszám /
Room number

Belső átköltözés /
Internal moving


A4R1FW


F202


6/18/2017

A6BMZG

F212

 

AFXBF1

L608

 

AG0424

F110

 

AN5WDD

F201

6/18/2017

AQCVVH

L407

6/1/2017 - 6/18/2017

ATN3BJ

L702

6/1/2017 - 6/18/2017

AZM1HR

L306

6/18/2017

B3Z9DE

L302

 

B46FK5

F110

 

BAAD7V

L204

 

BB0D3K

L203

 

BBNE5Z

L210

6/1/2017 - 6/18/2017

BC5PRN

F206

 

BDFGJG

L406

6/18/2017

BDJDBQ

L402

6/18/2017

BEBMOD

L613

 

BF9X84

L105

6/18/2017

BHN7TB

F213

6/1/2017 - 6/18/2017

BHN84E

L707

6/30/2017

BJK9CZ

F212

 

BJYOXY

F112

 

BLRFTK

L607

6/1/2017 - 6/18/2017

BQC0WJ

L603

 

BQT7EL

L405

 

BRA8ZS

L303

 

BU4F8F

L412

 

BY1EQ9

F207

6/18/2017

BYK64Q

L106

 

C1P7WE

F213

6/18/2017

C1YAMD

L111

6/1/2017 - 6/18/2017

C673PW

L501

 

C6IW7A

F206

 

C9SX4G

L704

6/30/2017

CBN8XT

L408

6/1/2017 - 6/18/2017

CG5EUS

L411

6/30/2017

CJ6RLS

F106

6/1/2017 - 6/18/2017

CQWU3Z

L104

 

CR01RH

L503

6/30/2017

CTF09U

F109

6/19/2017 - 6/30/2017

CV7UTI

F106

 

CYB631

L601

 

CSJSJ2

L101

 

D1E0HI

L110

 

D3NY5Y

L409

6/1/2017 - 6/18/2017

D8C44L

L706

6/18/2017

DB2YFB

F212

 

DFTMC0

F213

 

DGEHWV

L301

 

DHDH7P

L313

 

DI92A7

L609

 

DIXTEZ

L706

 

DUJ3AI

L512

 

DYPJS4

L510

 

E0XMYV

L508

6/30/2017

E12ZG2

L513

 

E1945S

L505

6/1/2017 - 6/18/2017

E5NGMG

L204

6/19/2017 - 6/30/2017

E89RTD

F112

 

EBTAD1

L309

 

ECBHME

F212

 

ENP95I

L702

6/1/2017 - 6/18/2017

ET4UKR

L213

 

ETBVUD

L413

6/1/2017 - 6/18/2017

ETQKF1

L409

 

EWU2UZ

L304

6/18/2017

EXI8HQ

F112

 

EYOAY6

L408

 

EYZTYZ

L206

 

F28X62

L107

 

F8Y656

L413

 

F8YWQC

F211

6/1/2017 - 6/18/2017

F9GB49

F111

 

FAKXK6

L505

6/1/2017 - 6/18/2017

FAWECZ

F207

 

FE6JAW

L112

 

FEJTEL

F210

 

FNMFKB

L313

 

FOOK12

L602

 

FQW2HN

F201

 

FU45GD

L510

 

FUHEOL

F210

6/18/2017

G47OQX

L403

 

G8UN0I

L405

 

G9TE4R

L612

 

GEH320

L109

6/18/2017

GF0I1C

L503

6/18/2017

GFOHCT

L701

 

GHS0TG

L605

 

GJN3YN

L713

 

GQ8NLV

F102

 

GR389D

L512

 

GSSJK9

L105

6/18/2017

GTD3N5

L608

 

GVDVEK

L307

6/18/2017

GZ9TXA

L504

 

GYBXTD

F105

6/30/2017

H17XLS

F103

 

H53UTF

L101

 

H5808S

F209

 

H7CWJ8

L701

 

HC2S24

L703

6/18/2017

HKEC8V

L104

6/18/2017

HMOHSF

L209

 

HRDKW7

L410

 

HT2BDU

L210

 

HU8KA8

L613

 

I2K619

F102

 

I46PJE

L413

 

I8I7Q3

F108

6/1/2017 - 6/18/2017

I9WG4Y

L112

 

IADUWN

L613

 

IB1376

L501

6/18/2017

IF13EH

L507

6/18/2017

IFM0UI

L208

6/30/2017

IFUFLY

L213

6/1/2017 - 6/18/2017

IGVHU2

L102

6/1/2017 - 6/18/2017

IHLMRZ

F109

 

IR4DB9

L103

 

ISXKIL

L102

 

ITXW66

F203

6/18/2017

IX7EQ1

F209

6/1/2017 - 6/18/2017

IXMTZY

L404

 

IYCI9A

L411

6/30/2017

J0STEQ

F212

6/1/2017 - 6/18/2017

JBW37O

L202

6/18/2017

JCK8RH

F104

 

JCXNUV

L110

 

JFADXT

L202

6/18/2017

JFDPL1

L306

6/18/2017

JG6AW7

L705

 

JHE8CY

F202

6/18/2017

JN6OTT

L402

6/18/2017

JSR7S3

L212

 

JUM1MP

L606

 

JVRF3V

L213

6/1/2017 - 6/18/2017

JXXLZH

F208

 

K40VZH

L401

 

K8KIMK

L504

 

KHE3NK

L410

 

KIM409

L603

 

KQETWF

L403

 

KQLR5Y

L506

 

KS1SO0

L610

 

KTN3EG

L205

 

KXHXRW

L713

 

L0XC6N

F105

 

LRJ5CV

L310

 

LW87BK

L713

 

M8BC0R

L509

 

MEH69A

L212

 

MF3VJF

L108

6/1/2017 - 6/18/2017

MPRKUG

L605

 

MYA82Q

F204

 

MYQK0O

L404

6/18/2017

N3GDA4

L712

 

NF3KQI

L609

6/30/2017

NMHN63

L309

 

NTLZWC

L206

 

O1RDEP

L310

 

O5X77B

L212

 

O6D4UQ

L406

6/18/2017

OCP6KK

L302

 

OJRJQA

L401

 

ORIUGV

L506

6/18/2017

OVXLT4

L712

 

OW8VNP

L307

 

OWRJ2B

L509

6/18/2017

OXX8GZ

L412

 

P07MZO

F206

6/18/2017

P0CMJ9

L108

6/1/2017 - 6/18/2017

P9890H

L208

6/1/2017 - 6/18/2017

PAYYOS

L513

 

PQ17JC

L212

 

PS7I5O

L209

 

PVP2G1

L502

6/1/2017 - 6/18/2017

PWO4CX

L205

6/1/2017 - 6/18/2017

PXBZV6

L709

 

Q73YSF

L612

 

QEESQE

L106

 

QJW367

L612

 

QUF0ES

L710

6/18/2017

QUUI07

L611

 

R2CNN2

F103

 

R5T790

L308

6/18/2017

R85QMT

L708

 

R96UIB

L602

 

RBQQ35

F111

 

RDF2YK

L313

 

RKWV68

F211

 

RL6G0E

L303

 

RUKHP2

L305

 

RWQE7P

L707

6/18/2017

S0NGRU

L512

 

SHLI4D

F205

 

SU5GGL

F204

6/18/2017

SWPJ1U

L708

 

SWPXNG

L207

 

T5NNHB

L511

6/1/2017 - 6/18/2017

TFMXFA

L305

6/1/2017 - 6/18/2017

TG2CWA

L612

 

TL05I4

F104

 

TRRBBN

L511

6/18/2017

TU3H1U

L712

 

U7368I

L502

 

U9NI0E

L203

 

UBRTO9

L112

 

UF4EJ5

F101

6/18/2017

UGY7IG

F112

 

UKDXHX

L201

 

US1P6P

L513

6/18/2017

UWOFMG

L507

 

UX2GZW

L703

6/1/2017 - 6/18/2017

V7A2X8

F108

 

VCR0GV

L712

 

VD43ER

L512

6/18/2017

VOLEUM

L612

 

VQFW3O

F112

 

VQORAU

L201

 

VRED0W

L709

 

VTFPZK

L606

 

VXQJ1R

F203

6/1/2017 - 6/18/2017

W3DKCT

L704

6/30/2017

W7ZMV3

L601

 

WB1560

L705

 

WKPLSM

L308

 

WQ6SQL

L604

 

X4SYJP

F208

 

X9V5KR

F111

 

XCH0DU

F206

6/1/2017 - 6/18/2017

XEEK5B

L710

 

XO6YPC

L301

 

XO8IV4

L407

6/1/2017 - 6/18/2017

XQ2XEU

L109

 

XQRPL4

L607

 

XR1X41

L112

 

YB30P1

L502

6/1/2017 - 6/18/2017

YGSGLQ

L611

 

YHLODI

L207

 

YKD1TJ

L412

 

YNUMDV

L111

 

YQ6B21

F211

 

YQV4OD

F101

 

YRVTXZ

L412

 

YU8XX3

L604

 

YX8OJB

L610

 

YXQ20X

L508

 

Z6ZYI4

L107

6/1/2017 - 6/18/2017

Z8PKEX

L103

 

ZGT0UT

L304

6/18/2017

ZV6ROP

F205

 

ZVNEL1

L307

6/18/2017

Utolsó frissítés: 2019.05.06.

femdom-mania.net femdom-scat.net hot-facesitting.ru