November - 2018
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

DB-tagok (2016-17):

 

Sziasztok!

Király Krisztina vagyok, kereskedelem és marketing alapszakos hallgató. 2013 novemberében csatlakoztam a Diákbizottsághoz. Jelenlegi pozícióim: teaházak szervezése, a vendégéjszakák nyilvántartása és ebben az évben az F7 szintfelelőse is, emellett aktívan részt veszek az események lebonyolításában. Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzám a kiralykrisztina0908@gmail.com email címen vagy személyesen. 

Sziasztok!

A nevem Karászi Gergely, a Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy mesterképzésén tanulok. Az idén már a harmadik évemet kezdtem meg, mint kollégista. A Diákbizottságban én vagyok a sportfelelős, ami miatt különösen szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen imádok mozogni! Feladataim közé tartozik a tornaterem esti beosztásának elkészítése illetve a kollégiumi sportélet menedzselése, továbbá én vagyok az F6 szint felelőse.

Sziasztok!

Kocsis Bence vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója Vállalkozásfejlesztés mesterképzés szakon. 2013. szeptemberében csatlakoztam a Kinizsi Kollégium Diákbizottságához. Jelenleg a DB titkári pozíciót töltöm be, valamint az F5 szintfelelőse vagyok. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ennyi év után is a DB tagja lehetek. Szeretnénk, ha a kollégiumban eltöltött idő tartalmasan telne számotokra. Ennek érdekében igyekszünk minél színesebb programokat szervezni. Bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran forduljatok hozzám, vagy keressétek fel a DB irodát az esti ügyeleti időben.

Sziasztok!

Kőszegi Dávid vagyok, vezetés és szervezés mesterszakos hallgató az egyetemen. Tanulmányaimat alapszakon nemzetközi gazdálkodás szakon folytattam. Az L513 szobában lakom, és az L5 szintnek vagyok a felelőse. Hobbim a futball, küzdősportok, latin táncok és kultúra, valamint az utazás és új dolgok megismerése.

Üdvözletem!

Az én nevem Nagy Gergely, harmadéves Gazdálkodás menedzsment alapszakos hallgató vagyok. Tavaly óta vagyok a Kinizsi kollégium lakója, és idén ősztől pedig a Diákbizottságnak is a tagja vagyok. A DB-ben én felelek azért, hogy a programok mindig megfelelő pénzügyi háttérrel legyenek lebonyolítva. Ezenkívül az L6 szintfelelőse is én vagyok, így bármi panasz, kérdés, kérés felmerülne akkor az L613-ban vagy e-mailben a gerum16@gmail.com címen fordulhattok hozzám.

Sziasztok!

Nagy István vagyok, harmadéves gazdaságinformatikus alapszakos hallgató, 2017 januárjától a Kinizsi lakója, márciustól a Diákbizottság tagja, és az F2 szintfelelőse. Új tagként leginkább ott segítek, ahol tudok, akár a DB-vel, akár a mindennapi kollégiumi élettel kapcsolatban. Ha valami kérdésetek lenne, forduljatok hozzám bizalommal a nagyistvan0718@gmail.com e-mail címen.

Sziasztok!

Tihanyi Dominik vagyok, végzős gazdinfós, immáron több mint 2 éve DB-s. A plakátokért és a promócióért vagyok felelős, valamint a programok szervezésében veszek részt. Az L6 szintfelelőse vagyok. Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhattok hozzám.

Sziasztok!


Gőz András vagyok, vállalkozásfejlesztés elsős hallgató, korábban gazdaságinformatika alapszakon végeztem. Ez a 4. év, hogy itt lakhatok a kollégiumban. A bizottsághoz tavaly szeptemberben csatlakoztam. Jelenleg a jegyzőkönyves, jelentkezési form készítő, illetve az F3 szintfelelősi posztot töltöm be, továbbá minél több általunk szervezett programon próbálok részt venni és szerepet vállalni a megvalósításukban. Igyekszem hozzájárulni, hogy a kollégiumban eltöltött időtök minél tartalmasabb, emlékezetesebb legyen. Keressetek bátran minden nap este 7 után személyesen is az F311-ben.

Sziasztok!


Pásztor Éva vagyok, harmadéves turizmus-vendéglátás szakos hallgató. 2016 szeptemberétől lakom a Kinizsi koliban, és idén szeptembertől tevékenykedem a Diákbizottság tagjaként. Emellett az L7 emelet szintfelelőse is vagyok, és segíteni próbálok, ahol tudok. A DB mellett a Budapest Business Club csapatát erősítem. Ha bármilyen kérdésetek felmerülne, az alábbi e-mail címen: eviepasztor@gmail.com vagy személyesen kereshettek.

Utolsó frissítés: 2018.10.19.