Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 24 25
26 27 28 29 30 31  

DB-tagok (2018-19):

 

Sziasztok!

Kiss Szandi vagyok, első éves vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgató, gazdálkodási és menedzsment alapszakon végeztem. 2016 nyár óta lakom a kollégiumban kisebb nagyobb megszakításokkal. 2018. szeptemberében csatlakoztam a  diákbizottsághoz azzal a céllal, hogy segítsem a kollégium élet kialakítását. Jelenleg az L5 és L6 szintek felelőse vagyok, illetve minden program megszervezésében próbálok részt venni és segíteni ahol tudok. Bármilyen kérdéssel nyugodtan forduljatok hozzám: szandikiss1994@gmail.com

Sziasztok!


Korom Dániel vagyok gazdálkodási és menedzsment alapszakos hallgató. A kollégium által szervezett sportesemények eredményes kivitelezéséért felelek. Jelenleg az L7 szint felelőse vagyok. Ha bármilyen kérdésed merül fel, akkor bátran keress. Ezen az e-mail címen elérhetsz: korom.daniel96(kukac)gmail(pont)com.  

Üdvözletem!

Nevem Nagy Gergely, elsőéves Vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgató vagyok. Három éve vagyok a Kinizsi kollégium lakója, a Diákbizottságban pedig 2 éve tevékenykedem. A szervezetben én felelősségem az, hogy a programok mindig biztos pénzügyi háttérrel rendelkezzenek. Ezenkívül az F2 szintfelelőse is én vagyok, így bármi panasz, kérdés, kérés felmerülne akkor az F210-ben vagy e-mailben a gerum16(kukac)gmail(pont)com címen fordulhattok hozzám.

Sziasztok!

Pajtók Odett vagyok, marketing mesterszakos hallgató. Már az alapszak során is a Budapesti Corvinus Egyetemen tanultam, így vérbeli közgázosnak mondhatom magam. Az egyetemi éveim során végig kollégiumban laktam, így nagyon jól tudom, hogy milyen fontos egy jó kollégiumi közösség. Pontosan ezért csatlakoztam 2018 tavaszán a Kinizsi Kollégium diákbizottságához. Feladataink közé tartozik, hogy jobbnál jobb programokat szervezzük nektek a tanév során, valamint, hogy segítségetekre álljunk a felmerülő operatív feladatok kapcsán. Idén az F3-as szint felelőse vagyok, így amennyiben bármiben a segítségetekre lehetek az F510-es szobában megtaláltok.

Sziasztok!

Pasztuhov Erika vagyok, harmadéves gazdálkodási és menedzsment szakos hallgató. 2018 márciusától vagyok a Diákbizottság tagja, illetve az F1 szintfelelőse. Igyekszem a legtöbb programon részt venni, illetve segíteni, amiben tudok. Ha bármilyen kérdésetek lenne, forduljatok hozzám bátran.

Sziasztok! Riedly Dénes vagyok, harmadéves gazdinfós. A Kinizsiben csak 3. éve lakom, viszont 9. éve vagyok kolis. Szabadidőmben pálinkát főzök, és ha tehetem utazok. Mostanra 50 repülőúton vagyok túl, és remélem még a felénél sem járok utazási hóbortomnak. Jelenleg az L1 szintfelelőse vagyok. Szívesen segítek bármilyen kolival kapcsolatos, de akár kolival nem kapcsolatos probléma megoldásában is, ha időm engedi. Legfeljebb tovább irányítalak titeket a kompetens személyekhez. Keressetek bátran ha bármiben segítségetekre lehetek.

Sziasztok! Becses nevem Rimóczi Martin avagy Ricco és másodéves hallgató vagyok a "Nemzetközi Tanulmányok" nevezetű szakon. Ez az első évem a Kinizsiben, sőt az első évem bármiféle kollégiumban, emiatt is próbálom kihozni a maximumomot a többi pár évből és ezért is csatlakoztam a Kinizsi Diákbizottságba. Hobbiként szoktam gitározni valamint origamizni. A szoba tisztán, a ketchup csípősen jó. Bármilyen kérdéssel, cuccmókkal nyugodtan forduljatok hozzám.

Rimóczi Martin, az L oldal 4. szintjének a felelőse

Sziasztok!

Ropka Gergő vagyok, harmadéves Gazdálkodási és Menedzsment szakos hallgató. Eddigi egyetemi éveim alatt több diákszervben és tanszéken is megfordultam, jelenleg is demonstrátorkodom. A Kinizsi DB csapatát 2018 tavaszától kezdve erősítem, jelenleg én töltöm be a Titkári pozíciót, valamint az F4 és F5 szintekért felelek. Igyekszem hozzájárulni, hogy a kollégiumban eltöltött időtök minél tartalmasabb, emlékezetesebb legyen. Keressetek bátran személyesen is az F404-es szobában, vagy e-mailen: gregropka(kukac)gmail(pont)com

 

Utolsó frissítés: 2018.12.03.